Mehmet Smakaj - Dhurim gjaku dhe humanizëm në Grudën e Re

7 Tetor 2019, 08:27

Emisioni Veri - Jug i Report TV në Grudën e Re në Shkodër, takim me 'kampionin' e dhurimit të gjakut njeriun human Mehmet Smakaj

Programe të tjera