Menaxhimi i riskut dhe konsulencë, Straife në Tiranë! Kompania në SHBA zgjedh Tiranën për operimin në Ballkan

3 Dhjetor 2022, 19:32

Kompania prestigjoze amerikane e menaxhimit të riskut e konsulencës, Straife,  zgjedh Tiranën, si qendër për të operuar me shërbimet e saj në të gjithë Ballkanin. Për drejtuesin e kompanisë, Shqipëria ofron potencial të lartë për zhvillimin e biznesit. 

Kategori të tjera