Merr fund epoka e shtëpive me qira ekonomike! Agjentë imobilarë: Janë në rritje, mbi 300 euro! Studente: Mezi e gjeta, e paguaj dhe verës

11 Gusht, 18:43

Të gjesh një shtëpi me qira ekonomike në Tiranë nuk është aq e thjeshtë. Megi Stambollxhiu e ardhur nga Elbasani për studime në Tiranë, tregon përvojën e saj të veshtirë. Kaloi në stres duke kërkuar një shtëpi me kosto të përballueshme.

Kategori të tjera