Ministrja Koçiu nga Spitali i Librazhdit: Në Korrik 20 mijë mjekë të përgjithshëm dhe infermierë përfitojnë rritje page

22 Qershor, 13:14

Koçiu u bëri thirrje mjekëve të përgjithshëm që të aplikojnë në fazën e dytë të specializimit për mjekë familje dhe urgjence, ku për herë të parë këtë vit është hequr testimi dhe pranimi bëhet vetëm mbi bazën e mesatares.