‘Misioni i pamundur’ i të qënit student në Tiranë, historia e Eneas dhe Arbrit dy djemtë që rrëfejnë sesi mbijetojnë në Konvikt

29 Nëntor 2022, 18:23

Shumë studentë si kudo përveç shkollës edhe punojnë për të përballuar koston e jetesës. Por në konviktet e Qytetit Studenti nuk ka aq kushte për një jetë dinjitoze. Report Tv sjell historinë e dy djemve që tregojnë një ditë të tyre, nga auditoret në punë, e më pas në dhomën pa ngrohje dhe dushin më orar

Kategori të tjera