Mjeku Kita Sallabanda: Në SHBA, turizëm me surrogacinë! Ja pse Spanja nuk e aprovoi ligjin

14 Maj, 23:01

Mjeku Kita Sallabanda në një lidhje skype nga Spanja për emisionin “Repolitix” në Report Tv ka shpjeguar se përse ligji për lejimin e surrogacisë nuk është aprovuar atje. Ndërkaq ai përmendi dhe lulëzimin e turizmit të surrogacisë në disa vende, ndërsa si shembull solli SHBA.