'Mora përsipër krimin të shpëtoja vëllanë!' Çfarë tregoi 19 vjeçarja pas u zbulua e vërteta pas vrasjes dhe groposjes së të atit në Durrës

24 Shkurt, 12:00

Durres- Hygerta Meta ishte 19 vjeçe. Kishte fituar të drejtën e studimit në Fakultetin e Gjuhëve  të Juaja në Tiranë ku dhe po i vijonte. Nuk donte që ëndrra t’i  ndërpritej në mes  ashtu si motrës së saj të madhe.