Mori 25 mijë euro për të ndikuar tek gjyqtarët për lehtësimin e një dënimi, GJKKO cakton arrest shtëpie për avokatin Petraq Semani

20 Shkurt, 12:37

 

GJKKO ka caktuar arrest shtëpie për avokatin Petraq Semani i cili ka marrë 25 mijë euro për të ndikuar tek gjyqtarët për lehtësimin e një dënimi. Marrja e ryshfetit është regjistruar me audio dhe video nga personat që ia kanë dhënë