Myftiu i Shkodrës kundër martesave LGBT dhe Surrogacisë

24 Maj, 18:54

Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari ka reaguar ndaj sjelljeve të cilat cënojnë familjen shqiptare.