Ndalon rënia! Inflacioni rritet për herë të parë këtë vit (Shtrenjtohen ushqimet, qiratë dhe energjia elektrike)

10 Qershor, 15:50

Për herë të parë në këtë vit inflacioni ka ndaluar rënien dhe është rritur përsëri. Sipas të dhënave të INSTAT inflacioni në muajin maj u rrit krahasuar me prillin, si rezultat i shtrenjtimit të ushqimeve, qirave dhe energjisë elektrike.