Ndërron jetë në moshën 84-vjeçare gazetari i njohur italian Maurizio Costanzo!

24 Shkurt, 16:04

Maurizio Costanzo, gazetari i njohur Italian është ndarë nga jeta në Romë në moshën 84-vjecare. Costanzo ka qenë autor, botues, drejtues televiziv dhe skenarit në Itali.

Kategori të tjera