Ndërron jetë poeti i njohur i këngëve shqip Agim Doçi! Reagon politika: Do të jetojë në këngët që u dha jetë

24 Qershor, 12:03

Personalitete të fushës së artit dhe politikës kanë përcjellë mesazhe ngushëllimi për ndarjen nga jeta të poetit të njohur Agim Doci.