Ndërtimi i varrezave, banorët kundër bashkisë Lushnjë: Terreni është argjilor, toka e papërshtatshme! Peticion me 100 firma për Avokatin e Popullit e prefektin

16 Mars, 17:49

Toka në varrezat publike të Lushnjës është ezauruar, ndërsa vendimi i bashkisë për të ndërtuar një varrezë të re në fshatin Allprenaj kundërshtohet nga banorët. Ata nënshkruan një peticion me 100 firma drejtuar Avokatit të Popullit dhe Prefektit

Kategori të tjera