Ndërtuesit do kompensohen me 30% për çmimet e rritura! Hyn në fuqi akti normativ për kompensimin e ndërtuesve që kanë kontrata publike

24 Maj, 08:33

Të gjithë operatorët ekonomikë që kanë një kontratë publike të lidhur me institucionet në vend do të kompensohen deri në 30% për çmimet e rritura të hekurit, çimentos, bitumit dhe tubave plastikë. Akti normativ i publikuar në fletoren zyrtare do jetë në fuqi deri në përfundim të situatës së krijuar në treg, ndërsa përfitues janë subjektet kanë lidhur kontrata publike pas 1 janarit 2020

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha