Ndriçim Rroshi, bletaria në fshatrat e Pezës

9 Gusht, 22:06

Takim me nëpunësin e Njësisë Administrative Pezë, me profesion veteriner dhe një informacion mbi zhvillimin ekonomik të familjeve pezake, me bazë blegtorinë, pemtarinë, serat dhe bletarinë. Nisja drejt familjes së bletërrisit Haki Kola, që ka një park të vogël me 40 koshere bletësh.

Programe të tjera

Shiko të gjitha