Ndriçim Rroshi, Peza si fshat me turizëm historik

9 Gusht, 22:07

Nëpunësi i Njësisë Administrative – Pezë flet mbi zhvillimin e turizmit në qendrën historike të Pezës, vendi ku u ngrit çeta e parë antifashite në vendin tonë dhe në Europë nga heroi I popullit Myslym Peza. Bletaria – zanati I dhjetra fshatarëve në Pezë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha