Në 6-muaj, të huajit investuan në vend 686 mln euro! Industria nxjerrëse fiton terren, shkak Shpiragu! Holanda, Italia dhe Turqia kryesojnë për investimet

25 Shtator, 14:58

Investimet e huaja u rritën me 79 milionë euro në gjashtëmujorin e parë të këtij viti, dhe më së shumti u përqendruan në sektorin e pasurive të paluajtshme dhe në industrinë nxjerrëse. Sipas Bankës së Shqipërisë nga janari deri në qershor në industri u investuan 133 milionë euro, ndjekur nga pasuritë e paluajtshme me 127 milionë euro