Në Fier rriten 5 deri 10 herë çmimet e fruta-perimeve! Qytetarët: Me 900 lekë pension është e pa përballueshme (29 mars 2023)

29 Mars 2023, 16:37 | Përditesimi i fundit: 2023-03-29 16:39:34

Qytetarët e Fierit shprehin shqetësimin në Report TV për rritjen e çmimeve të fruta perimeve duke treguar se për ta është bërë e papërballueshme dhe blerja e produkteve bazë