Në kërkim për inceneratorët, SPAK zgjat me 3 muaj afatet hetimore për Arben Ahmetaj

24 Qershor, 14:20

Ish zëvëndëskryeminstri në kërkim që prej korrikut të vitit 2023 për çështjen e inceneratorëve po hetohet nga prokurorët Dumani dhe Millonai të cilët zgjatën afatet hetimore ndaj Ahmetaj me 3 muaj.