‘Në Librari’/ Edmond Budina sjell romanin: Nata e zjarrit të bardhë! Canosinaj kthehet me ‘Çmimi i atdheut’

21 Maj 2023, 11:20

Një roman që sjell një rrëfim unik në formën e një metafore, ku personazhet e madje dhe objektet, sillen midis ëndrrës dhe zhgjëndrrës e kontrasteve të thella simbolike. Në “Natën e zjarrit të bardhë” me autor artistin Edmond Budina, ngjarjet zhvillohen brenda një nate, në tri pjesë që reflektojnë makth, jerm dhe përjetime. Dhe ato të një teatri që flet, e dëshmon në vet të parë rrënimin e tij