‘Në librari’ me 4 tituj të rinj, nga vepra e Naim Frashërit, tek këngët e mbledhura nga Kokalari

11 Tetor 2020, 14:42

Rubrika “Në librari” vjen me katër botime të reja. Për herë të parë lexuesi do të mund që të njihet me tri vepra të reja të Naim Frashërit, ku do të mund të zbulojnë lidhjen së tij me letërsinë perse. Ndërsa, këngët popullore të mbledhura nga Musine Kokalari nga Jugu në Veri shohin dritën e botimit. Nuk mungojnë as “Eva e njerëzimit” dhe “I liri”, ku përmes së subjekteve të tyre tregohet se si të rinjtë përpiqen që të mbijetojnë në shoqërinë moderne

Zbulohen tri vepra të panjohura të Naim Frashërit

Musine Kokalari, shenjtore e vetëflijuar në emër të së mirës dhe paqes

Si mund të zgjedhësh mes dashurisë dhe së ardhmes?

Një libër, si i të kaluarës faktim, edhe i së tashmes reflektim 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha