'Në Librari' me katër tituj të rinj, nga 'Lulet e natës' tek 'Bastardët' dhe 'Jetët e artistëve'

7 Shtator, 10:07

Rubrika “Në librari” këtë fundjavë vjen me katër tituj të rinj. Poeti Primo Shllaku rikthehet tek lexuesi me vëllimin e tretë të librit “Lule nate”. Çun Lajçi boton në një libër shqetësimet që ka për “Bastardët” e politikës shqiptare. Ndërsa, nuk mungon as “Jetët e artistëve” nga Giorgio Vasari për artin e rilindjes italiane. Ndërsa, shkrimet publicistik të Lazër Shantojës botohen nën kurimin e Arben Ndrecës

Rubrika në Librari datë 6 shtator (kr)
Libri 1
Citim 
Një tufë me poezi, si dëshmi e realitetit të brendshëm 
Titull
Lule nate 
Autor 
 Primo Shllaku
Botime “Princi”
Çmimi 1000 lekë 
Libri 2 
Citim 
Një roman mbi socio-politikën shqiptare
Titulli 
Bastardët 
Autor
Çun Lajçi 
Botime “Buzuku”
Çmimi 1500 lekë 

Libri 3 
Titulli
Një përzgjedhje shkrimesh publicistike të Lazër Shantojës
Lazër Shantoja, tingujt shungullues të shpirtit 
Autor 
Arben Ndreca
Botime “Berk”
Çmimi 
1000
Libri 3
Citimi 
Vepra më të madhe rreth artit të Rilindjes italiane
Titulli 
Jetët e artistëve 
Autor 
Giorgio Vasari
Botime “Fan Noli”
Çmimi 3000 lekë 

Kategori të tjera