Në Shqipëri po prodhohet Bitcoin-i/ Miratohet Akti i parë Nënligjor për lejimin e kriptomonedhave! Do krijohet baza e të dhënave për të licencuarit

14 Maj, 15:01

Qeveria ka miratuar vendimin e parë që i hap rrugën zbatimit të ligjit për monedhat virtuale. Këshilli i Ministrave ka autorizuar AKSHIN për krijimin e bazës së të dhënave për të gjithë personat që do aplikojnë dhe do të lejohen për prodhim, shitje-blerje të BITCOIN.  Megjithatë tani duhet të miratohen edhe rregulloret me kushtet dhe kriteret e licencimit. 

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha