Nëna 22-vjeçare rrahu djalin në Durrës, Agjencia Shtetërore për mbrojtjen e Fëmijëve: Nëse përsëritet situata, i merret kujdestaria

31 Maj, 16:28

Dhunimi i fëmijës së mitur nga nëna në Durrës është bërë shkak për hapjen e hetimeve. Por përveç procedimit në gjendje të lirë, nëna 22-vjeçare që banon në Peqin, është vendosur në monitorim dhe nëse e përsërit aktin, mund të humbasë kujdestarinë e të dy fëmijëve.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha