Nga 17 janari në treg prerjet e reja 500 lekë e 2 mijë lekë, BSH: Më të sigurta dhe të vogla në përmasa! 3 mënyra si të dalloni falsifikimin

14 Janar, 17:02

Në 17 janar do të hidhen në qarkullim 2 kartëmonedhat e reja  500 dhe 2 mijë lekë me elemente të shtuara sigurie, moderne dhe e prodhuar me teknologjinë më të fundit.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha