Nga problemet në dorë tek ‘magjia’ e violinës së re, rrëfimi i Tedi Papavramit: Raporti me tim atë e bashkëshorten pianiste! Si e përktheva Kadarenë

17 Qershor 2022, 21:17

Shqiptari i njohur Tedi Papvrami rikthehet në “Opera” për të përmbushur për herë të parë  në Shqipëri ciklin e plotë me 10 sonatat e Bethoven në violinë dhe piano. Në një intervistë për ‘Report tv’ ai rrëfen se çka ndodhur gjatë 3 viteve mungesë; Koncertet, Cd-ja me pjesë të Bahut, përkthimi i Kadaresë dhe jeta personale.