Nis më 21 qershor Java Kulturore Braziliane! Shfaqje filmash, koncert harqesh dhe 'qershia mbi tortë', karnavalet Braziliane

20 Qershor, 15:33

Javët kulturore Ndërkombëtare, sjellin për herë të parë në Shqipëri Javën Kulturore Braziliane. Nga datat 21 deri më 29 Qershor nga Tirana në Vlorë do të organizohen shfaqje filmash, koncert harqesh, aktivitete letrare dhe muzikore.