Nis plazhi në Vlorë, operatorët turistikë ende s’janë gati, s'ka punëtorë në sektorin e hotelerisë! Mungesa edhe në Pogradec, shkak pagat e ulta

13 Prill, 17:26

Moti i ngrohtë ka çuar turistët e parë drejt bregdetit të Vlorës, por operatorët turistik ende nuk janë gati për sezonin veror. Problemi kryesor për ta është mungesa e fuqisë punëtore. Të njëjtin shqetësim ndanë dhe operatorët e Pogradecit.