Nis të enjten për besimtarët myslimanë Muaji i Ramazanit! Zyrtari i KMSH: Ky muaj është i bekuar, nuk është për dietë

20 Mars, 17:47

Në 23 Mars nis muaji i shenjë i Ramazanit ku besimtarët myslimanë do të agjërojnë duke hequr dorë nga ushqimi dhe pijet, gjatë ditës, nga syfyri në iftar për të fituar në fund më shumë vlera morale dhe humane. Për drejtorin e kulturës Dorian Demetja dëshira për të agjëruar vitet e  fundit është shfaqur dhe tek fëmijët

Kategori të tjera