Një ditë perfekte në Sazan e Karaburun...por mungon infrastruktura

21 Qershor, 17:25

Sazani dhe Karaburuni pritet që edhe këtë sezon të jenë ndër më të preferuarit. Turistët e parë kanë nisur t’i drejtohen këtyre destinacioneve, por operatorët turistikë shprehen të shqetësuar për mungesën e infrastrukturës dhe aktiviteteve argëtuese për ta.