Një kovaç mbi temat e ditës

26 Janar, 09:21

Në takimin me mjeshtrin e kovaçanës Haziz Murati, ai jep mendimet e tij mbi jetën në fshatin Griqan I Poshtëm, si e vlerëson ai klasën politike shqiptare dhe a do ta bëjë ai vaksinën kundër coronavirusit Covid 19.

Programe të tjera