Një kovaç në Griqan - Labinot Fushë

26 Janar, 09:22

Veri Jug ka fokusuar në kamera një ditë pune nga ajo e kovaçit Haziz Murati, 72 vjeç, ustai që ka trashëguar zanatin e të parëve të tij dhe sot mban gjallë me punën e tij jetën e familjes Murati.

Programe të tjera