Non-grata britanike për Berishën rikonfirmohet/ Ben Andoni në 'Studio Live': Ish-kryeministri kërkon kohë! Do të lerë në krye: Bardhi, Nokën dhe Argitën

17 Qershor, 18:38

Non-grata britanike për Berishën u rikonfrimua sot nga Komisionit i Apelimit për Emigrantët në Britaninë e Madhe. Analisti Ben Andoni në Studio Live u shpreh se Berisha po përpiqet të fitoj kohë ndërkohë që mendon të lërë një triumvirat në krye të PD-së: Bardhi-Noka-Argita Malltezi.