Nostalgji e sistemit dhe shoqërisë vllazërore, pas 35 vitesh mblidhet matura e vitit ’87 në Kukës! Kthimi në ‘bazën’ e kujtimeve të paharrueshme

27 Shtator, 17:54

Pas 35 vitesh, matura 87 u mblodh në të njëjtën shkollë në Kukës, në të njëjtën klasë, e për ta kjo është nga ato ndjesitë e veçanta qe vetëm takime të tilla krijojnë.

Kategori të tjera