Nxori nga qelia Jamarbër Malltezin, Report Tv zbuloi konfliktin e interesit të gjykatëses së Apelit të GJKKO-së! SPAK rekurs vendimit në Gjykatën e Lartë

22 Nëntor 2023, 12:17 | Përditesimi i fundit: 2023-11-22 17:55:14

Nuk kaluan as 12 orë nga denoncimi ekskluziv i Report Tv se gjyqtarja që liroi nga qelia Jamarbër Malltezin është në konflikt interesi, dhe SPAK bëri lëvizjen e parë.