'O zotni kryetar na e sill pak kryeministrin ti qesim një kafe!' Shkodranët e mirëpresin dhe e ndalojnë në rrugë! Batutat e Rames: Shyqyr që erdhi dita!

5 Dhjetor 2023, 11:47

Me shtrëngime duarsh, apo ftesa për kafe, shkodranët kanë ndaluar kryeministrin Edi Rama gjatë inspektimit përgjatë bulevardit kryesor të Shkodrës.