Opozita me vagona partish, por humbëse ndaj Ramës. Basha, parti të re apo me Berishën?!

13 Qershor, 07:02

Në 'Repolitix' çështja e vulës së PD-së që kaloi në duart e Berishës dhe fati i partive të reja në prag të zgjedhjeve të 2025-ës u diskutua me Endri Shabanin, Ibsen Elezin, Agron Dukën dhe Rezart Kthupin.

  •