Organizata Politike nismë ligjore për minimumin jetik, nis puna për mbledhjen e 20 mijë firmave në gjithë vendin

6 Tetor, 21:01

Organizata Politike ka ndërmarr një nismë ligjore për garantimin e minimumit jetik. Aktivistët kanë dalë në terren për mbledhjen e 20 mijë firmave në gjithë vendin, dhe kur ky objektiv të realizohet, do të bëhet dorëzimi në Kuvend.

Kategori të tjera