Osman Hala dhe Shëngjergji mes maleve

30 Shtator 2019, 09:11

"Osman Hala dhe blegtoria në Shëngjergj" - kështu titullohet reportazhi i realizuar në fshatin Shëngjergj, 35 km në lindje të Tiranës. Ideja e ngritjes së një baxhoje të vogël për prodhimin e djathit me qumësht dhie, bashkëpunimi i fermerit Hala me blegtorë të tjerë në fshat për furnizmin cdo ditë me qumësht të freskët dhe lidhjet e tij me disa familje tiranase për furnizmin me bulmet bio. Grupi i realizimit: Agim Pipa reporter; Artan Mullai operator, Alfred Muça post&produktion shtator 2019

 

Programe të tjera

Shiko të gjitha