Pacientët me tumor s’i mjekonin tek Onkologjiku, por i çonin tek privati! 7 në hetim, mes tyre zv/drejtoresha e QSUT mjekë dhe administratori i farmacisë 'Flori Farma'! Sekuestrohet klinika 'Megis'

25 Qershor, 11:32

Prokuroria e Tiranës ka zbuluar një skemë të mashtrimit me pacientët të sëmurë me tumor. Mjekë, specialistët dhe administratori i spitalit të Onkologjikut orientonin pacientët e diagnostikuar me sëmundje tumorale në klinika private me qëllime përfitimi, duke mos u ofruar shërbimet në spitalin Onkologjik në QSUNT.