Pagat/ Ibrahimaj u bën thirrje bizneseve në Kamëz: Prioritet ta çojmë në 2025 pagën minimale 45 mijë lekë! Rama: S'ka më shfrytëzim punonjësish

27 Mars, 11:46 | Përditesimi i fundit: 2023-03-27 16:02:18

‘Në vitin 2024 do e rrisim sërish në pagën minimale dhe në 2025 të shkojë në 45000 lekë. A është kjo e mjaftueshme? Jo. Ne sot duhet të bëhemi konkurrues. Nëse këtu ato 300 punëtorët do të largohen do të marrin një eksperiencë dhe do jetë shumë e vështirë që të punësoni po prapë 300 persona me atë eksperiencë dhe kualifikim. Ndaj ju duhet të rrisni pagat. Është e rëndësishme të keni ditë pushimi, të paguheni nëse punoni në fundjavë. Krijoni standarde.’- thotë Ibrahimi.

Kategori të tjera