‘Pako e Madhe’ diskutohet te ‘Ekonomia’, Braçe: Nuk u dha ndihmë për bujqësinë, pse fermerët nuk marrin asgjë

24 Janar 2023, 10:21

Deputeti socialist Erion Braçe në Komisionin e Ekonomisë ku po diskutohet Pakoja e Madhe e ndihmës për qytetarët, ka ngritur shqetësimin përse nga kjo paketë nuk ka asnjë mbështetje për bujqësinë. Braçe tha se fermerëve nuk u është dhënë mbështetje dhe për këtë thotë se nuk e kupton se cili është argumenti, përse ata nuk meritojnë asgjë.