PAMJET me DRON/ Ja sa protestues janë në tubimin e opozitës

REPORT TV sjell pamje të reja me dron (shikoni momentin kur u sulmua selia e qeverisë) të protestës së opozitës së bashkuar përballë Kryeministrisë duke treguar numrin e pjesëmarrësve. Opozita ka deklaruar më parë se kjo do të jetë protesta më e madhe dhe historike në tre dekadat e fundit në Shqipëri. Tubimi i opozitës degjeneroi në dhunë, pasi protestuesit iu sulën Kryeministrisë duke e sulmuar.

Kategori të tjera