Pastrojmë bregdetin e Kune Vainit

8 Korrik 2019, 09:07

Emisioni Veri - Jug i Report TV ndjek nga afër aksionin e pastrimit në bregdetin e Lagunës së Kune Vainit nga Ened Mato dhe aktivistët e Ecovolis

Programe të tjera

Shiko të gjitha