Patos/ Lumi Gjanica mbulohet nga mbetjet urbane, kryetari i bashkisë për Report Tv: Tani po e marr vesh, do ta zgjidhim

23 Qershor, 18:33

Mbetjet urbane kanë pushtuar brigjet e lumit “Gjanica” në Patos. Situata sipas banorëve është e tillë prej 10 vitesh dhe ndodh për shkak të mungesës së kontejnerëve. Report TV telefonoi kryetarin e Bashkisë, fatjon Duro, i cili premton se shumë shpejt do ti jap zgjidhje problemit