Pavarësisht pandemisë, punonjësit e ALBtelecom vazhdojnë traditën e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë

17 Shtator, 20:51

Kushtet e pandemisë dhe sfida që sjell për të gjithë, nuk i ka penguar punonjësit e ALBtelecom të vazhdojnë traditën e dhurimit të gjakut, në mbështetje të fëmijëve talasemikë. Prej 7 vitesh tashmë, ALBtelecom organizon në ambientet e tij  fushatën e sensibilizimit për dhurim gjaku për fëmijët që vuajnë nga talasemia.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha