Pedagogu në protestë: Nuk dua të besoj gojët e liga se rektori ka ftuar dekanët për t'i bërë karshillëk! Nuk hyjmë në auditore nëse nuk plotësohen kërkesat

5 Tetor, 12:11

Një prej pedagogëve që ka dalë në protestë ditën e sotme ka treguar bisedën me ministren e Arsimit, Evis Kushi, e cila i tha se nuk kanë lekë për t'i plotësuar kërkesat. Ndër të tjera i bën ftesë rektorit të Univdersitetit të Tiranës që t'i bashkohet dhe paralajmëron bojkot të mësimit nëse deri me datë 17 tetor nuk plotësohen kërkesat e tyre.

 

Kategori të tjera