Përsëritje e historisë! Princ Harry dhe Meghan Markle ndiqen për dy orë nga paparacët, i shpëtojnë për pak aksidentit fatal

18 Maj, 16:37

Princi britanik, Harry, bashkëshortja e tij, Meghan dhe nëna e saj, u përfshin në një ndjekje me makinë gati katastrofale, pretendoi zëdhënësi i çiftit. Në këtë ndjekje ishin përfshirë edhe paparaci.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha