Personazh/ Tomorr Rogu, trajnuesi i kafshëve shtëpiake rrëfen pasionin për qentë: Më shtojnë jetën! Duhen trajnuar ndërmjet moshës 7 muaj dhe deri 1 vjeç

13 Nëntor, 15:40

Tomorr Rogu nga Berati është trajnues i kafshëve shtëpiake. Shumë qytetarë në Berat i besojnë 68-vjeçarit, stërvitjen e qenve e tyre. Në një intervistë për Report Tv, i moshuari thotë se dashuria dhe pasioni e mban lidhur me katërputroshët