Peter Zingraf udhëton me gazetarët

14 Tetor 2019, 10:58

Ambasadori Gjerman Peter Zingraf  ju preznaton gazetarëve projektet gjermane në Lezhë dhe Shkodër

Programe të tjera

Shiko të gjitha